BACKDROP PHOTOBOOTH

pun kami boleh design dan cetak mudah order ja dengan wasap kami designkan dah proceed kami print senang !!!!!! insyaallah siap untuk guna. Terima kasih @khairul_anuar8184 dan @ezynor yang tempahkan backdrop photobooth ni utk kenduri kawin adik depa. kenduri dah lepas pun. Maaf baru nak update..hehe 

LDA BEST PRINT
KUALITI MEWAH, HARGA RENDAH 01132690806

#photobooth  #photoboothkahwin #cetak  #cetakflyer  #designprint #printkadnama  #kadnama #printbisnescard  #cetakmurah #cetakbisneskad  #bisnescard #businescard  #kadperniagaan  #banner #printbannermurah  #printbanner #bunting  #banting  #rubberstamp 

PRINT FLYERS




REKAAN FLYERS RINGKAS DAN PADAT

Alhamdullilah.
Tempahan flyers sebanyak 1000 pcs siap. 

Design yang kami hasilkan sangat ringkas agar pelanggan yang membaca keratan flyer ini mudah fahami apa yang ingin disampaikan. 


Mudah kan?


Bagi yang berminat dan Belum ada 'Design'. Kami di LDA Best Print sedia memberi khidmat nasihat serta kepakaran dalam rekaan apa sahaja medium pengiklanan untuk anda. 


01132690806

01132690806


LDA BEST PRINT

KUALITI MEWAH, HARGA RENDAH